Σεμινάρια Nail Art Experts

Στο Tsolaki Nails Academy ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες τάσεις και τεχνικές στο Nail Art. Με την πολυετή παρουσία μας στο χώρο των σεμιναρίων ονυχοπλαστικής και την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει προσφέρουμε στις σπουδάστριές μας, αλλά και σε μαθήτριες άλλων σχολών, την δυνατότητα να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια με αντικείμενο την δημιουργία σύνθετων και εντυπωσιακών σχεδίων πάνω στα νύχια. Τα σεμινάρια είναι διήμερα και μέσα από αυτά θα αποκτήσετε τη γνώση και την τεχνική για να μπορέσετε να δημιουργήσετε πολύχρωμα και ξεχωριστά σχέδια.

Στα διήμερα σεμινάρια εξειδικευμένου Nail Art που οργανώνουν τα Tsolaki Nails Academy θα μάθεις όλα τα μυστικά των συγκεκριμένων τεχνικών και θα λάβεις όλες τις αναγκαίες γνώσεις ώστε να δημιουργήσεις καταπληκτικά σχέδια με έντονα χρώματα και ξεχωριστή εμφάνιση. Τα τμήματα είναι διήμερα, ολιγομελή και διοργανώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Απευθύνονται σε ήδη επαγγελματίες του κλάδου και δίνετε η δυνατότητα διεύρυνσης της δημιουργικότητας της κάθε τεχνήτριας νυχίων. Δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις ζωγραφικής ούτε προϋποθέτει κάποιο ταλέντο. Με ξεκάθαρο και αποτελεσματικό τρόπο θα μπορέσεις σε λίγες ώρες να κάνεις μόνη σου όλα αυτά που μέχρι χθές έβλεπες σε φωτογραφίες.
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατα τη διάρκεια του σεμιναρίου είναι αυτά που θα χρησιμοποιήσεις αργότερα στις δικές σου εφαρμογές. Επίσης μετά το πέρας του σεμιναρίου δίνετε βεβαίωση παρακολούθησης για το κάθε σεμινάριο ξεχωριστά.

Τα σεμινάρια Nail Art Experts πρσφέρονται με ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ στις σπουδάστριές μας ή συνδυαστικά αν παρακολουθήσετε παραπάνω από ένα σεμινάρια.

Τεχνική Lineart (Γραμμικά)

Το σεμινάριο Lineart που οργανώνει το Tsolaki Nails Academy αποτελεί ένα πολύ σημαντικό και απαραίτητο κομμάτι στην εκπαίδευση της κάθε τεχνήτριας νυχιών που θέλει να δημιουργήσει μοναδικά σχέδια. Στο σεμινάριο αυτό διδάσκονται οι βασικές γραμμές σε συγκεκριμένα σχέδια το αποτέλεσμα των οποίων θα σας γοητεύσει. Με την συγκεκριμένη τεχνική θα αποκτήσετε την ευχέρεια να πειραματιστείτε σε δικές σας δημιουργίες. Τα σχέδια αυτά μπορούν να γίνουν πάνω από gel, ακρυλικό αλλά και ημιμόνιμο βερνίκι.

Την πρώτη μέρα του σεμιναρίου γίνετε εξάσκηση στις βασικές γραμμές των σχεδίων για πλήρη εξοικείωση με την τεχνική, ενώ τη δεύτερη μέρα θα μάθετε πως να δημιουργήσετε συγκεκριμένα σχέδια, πάντα με την συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας.

Διάρκεια: 9 ώρες, 1 ημέρα.

Τιμή: 100€


Τεχνική One Stroke

nail art one stroke nail art one stroke

nail art one stroke nail art one stroke

Τεχνική ζωγραφικής με μία κίνηση. Η πιο εντυπωσιακή τεχνική στο Nail Art τα τελευταία χρόνια. Το One Stroke είναι μία τεχνική ζωγραφικής που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο τον κόσμο. Αυτή την τεχνική διέκριναν τεχνήτριες νυχιών με καλλιτεχνική φύση και την υιοθέτησαν. Η τεχνική αυτή δίνει ένα πολύ ωραίο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα πάνω στα νύχια. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα συμβατά με αυτά της ονυχοπροσθετικής. Στο Tsolaki Nails Academy σου δίνετε η ευκαιρία να παρακολουθήσεις την μοναδική τεχνική One Stroke με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Στο σεμινάριο διδάσκονται οι βασικές αρχές One Stroke, ο τρόπος ώστε να πετύχετε τις σωστές μίξεις των χρωμάτων και σχέδια με λουλούδια όπως τριαντάφυλλο, μπουμπούκι, παπαρούνα και κρινος.

Την πρώτη μέρα του σεμιναρίου γίνετε εξάσκηση στη μίξη των χρωμάτων και πρακτική σε καρτέλα για φύλλα, ενώ τη δεύτερη μέρα θα δημιουργήσετε ολοκληρωμένα σχέδια.

Διάρκεια: 18 ώρες, 2 ημέρες από 9 ώρες.

Τιμή: 140€


Τεχνική 3D Acrylic Flowers

Η τεχνική 3D Acrylic Flowers είναι μία πολύ ξεχωριστή τεχνική δημιουργίας εντυπωσιακών σχεδίων, γι” αυτό και το ζητάνε ολοένα και περισσότερο οι πελάτισσες. Με την σωστή χρήση του ακρυλικού δημιουργείτε φανταστικά τρισδιάστατα σχέδια και εφέ πάνω στα νύχια. Μέσα σε λίγες ώρες, παρακολουθώντας το σεμινάριο 3D Acrylic Flowers που οργανώνει το Tsolaki Nails Academy, θα αποκτήσετε όλες τις γνώσεις αυτής της τεχνικής και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις σχεδιάζοντας σχέδια διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Την πρώτη μέρα γίνετε εξάσκηση στα flat πέταλα, στα φύλλα, στο φιόγκο και στη διχρωμία της μπάλας, ενώ τη δεύτερη μέρα θα δείτε πως μπορείτε να κάνετε πέταλα με κίνηση και 3D λουλούδια και ολοκλήρωση της διακόσμησης με ακρυλική μπογιά, glitter και στρας!.

Διάρκεια: 9 ώρες, 1 ημέρα.

Τιμή: 100€

 


 

Κάντε σήμερα την εγγραφή σας και μετά από μερικές ώρες θα μπορείτε και εσείς να δημιουργήσετε μοναδικά και εντυπωσιακά σχέδια με ιδιαίτερη ευκολία.