Σεμινάριο Basic

Basic Seminar - Tsolaki Beauty Center

Ανατομία και φυσιολογία του νυχιού, Σεμινάριο Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Χρήση του τροχού.

Διάρκεια σεμιναρίου: 12 ώρες.

Το Σεμινάριο Basic αποτελεί το αρχικό στάδιο για όποιον επιθυμεί να εκπαιδευτεί αυστηρά μόνο για προσωπική χρήση πάνω στον τομέα των νυχιών. Σε αυτό το σεμινάριο σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις βασικές αρχές στο μανικιούρ, πεντικιούρ και ταυτόχρονα μαθαίνετε όλα τα μυστικά γύρω από τις βαφές του φυσικού νυχιού με απλό βερνίκι όσο και με ημιμόνιμα βερνίκια τζελ, τόσο στις απλές βαφές όσο και στο γαλλικό. Επίσης, σε αυτό το επίπεδο διδάσκεται η ανατομία και η φυσιολογία του νυχιού αλλά και το πολύ σημαντικό κομμάτι της υγιεινής και αποστείρωσης.

Τα μαθήματα για το σεμινάριο Basic είναι ταχύρυθμα και διαρκούν 2 μέρες με παρακολούθηση των μαθημάτων συνήθως μεσοβδόμαδα. Η διάρκεια του κάθε μαθήματος είναι 6 ώρες.Basic Seminar - Tsolaki Beauty Center

Τα τμήματα ειναι έως 12 ατόμων και οι εκπαιδευόμενοι εξασκούνται σε ζευγάρια. Τα προϊόντα και τα μηχανήματα παρέχονται εντελώς δωρεάν από την σχολή. Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων ο ενδιαφερόμενος έχει την δυνατότητα να συνεχίσει στο σεμινάριο Advance, που απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα που επιθυμούν να ασχοληθούν με το αντικείμενο των νυχιών επαγγελματικά.